GKV ÖZEL LİSELERİ GÖRSEL SANATLAR KULÜBÜ SENE SONU KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

GKV Özel Liseleri 9. ve 10. sınıf Görsel Sanatlar Kulübü öğrencilerinin hazırladığı sene sonu karma resim sergisi açıldı.

Açılışa Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, Görsel Sanatlar Zümresi Başkanı Sayın Hayal Bazoğlu, idareciler ve öğrencilerimiz katıldı.

GKV Özel Liseleri Resim Öğretmeni Melek Kaman Aslan organizasyonunda açılan sergi, karakalem tekniği kullanılarak portreler, guaj boya tekniği kullanılarak minyatürler, tuval üzerine akrilik tablolar, seramik çanaklar, ve rölyef çalışmaları olmak üzere toplam 75 parçadan oluşuyor. Arzu edenler 1 Haziran Cumartesi gününe kadar idari bina fuaye alanında sergimizi ziyaret edebilirler.