HABER ARŞİVİMİZ

UĞURCA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZDA DÜZENLENEN YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİNE KATILDI ve "KİTAPLARIN KANATLARI" ADLI OYUNU İZLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu’nun Hami Projesi'nde yer alan Uğurca İlkokulu 1. sınıf öğretmeni ve öğrencileri Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Abdullah Dağlı’yı ziyaret etti. Uğurca İlkokulu öğrencileri daha sonra Yaratıcı Yazarlık Atölyesinde Yazar İlkay Marangoz’un ‘’Rengarenk Kasabası’’ ve ‘’Bunlar Onlar Mı’’ ‘’ atölye çalışmasına katıldılar. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 2.sınıf drama öğrencilerinin Drama Öğretmeni Sevil Atıcı yönetiminde hazırladıkları ‘’Kitapların Kanatlar’’ı oyunu izleyen öğrenciler çok etkilendiler.

Okullar arası kaynaşmayı ve okullar arası dayanışmayı artırmak amacıyla Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu’nun Hami olarak seçtiği Uğurca İlkokulu'ndan Okul Müdürü ,2 öğretmen ile 24 öğrenci Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu’na geldi. Okulumuzda gün boyunca çeşitli atölye çalışmaları ve etkinliklere katılan öğrenciler yapılan etkinliklerden büyük keyif aldılar.

Okullar arası kaynaşmayı önemsediklerini belirterek öğrencilerle sohbet eden Okul müdürü Abdullah Dağlı, “Okullar arası iletişim çok önemli. Karşılıklı olarak birbirimizi tanıyoruz. Bunun Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu için de önemli olduğunu düşünüyorum. Okulumuzu yakından tanımaları, Köylerine döndüklerinde de yaşadıkları ve yeni öğrenme ortamlarını anlatmaları çok önemli” dedi.

Uğurca İlkokul Müdürü Hamza Şahin de Okullar arası ilişkilerin önemli olduğunu vurgulayarak, “Hami projesi çok önemli bir projedir. Öğrencilerimizin kuracakları bu bağların ileride sürdüreceklerini düşünüyorum. Biz burada çok sıcak karşılandık ve sizleri yakından tanıdık. Gösterilen sıcak ilgi ve katıldığımız atölye çalışmaları bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

Gün boyu süren etkinlikler Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu ve Uğurca İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile yapılan toplu fotoğraflar ile ayrı bir anlam kazandı. Hami Projesi kapsamında bu tür ziyaret ve etkinliklerin artırılması için ortak çalışma kararı alındı.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.