"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!”

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı anma programı tüm seyircileri 104 yıl öncesine götürerek duygu dolu anlar yaşattı. Törene Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY, Sayın Celal ERSOY, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit TAŞLIYAR, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can HOŞCAN, Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet TİRYAKİ ,GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap ÖZDEMİR, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen BULUT, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina GÜLTEKİN, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program beğeniyle izlendi. GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimiz Kuzey KARACA ve Alara KASAPSEÇKİN tarafından anlatımı gerçekleştirilen Çanakkale Savaşı anılarının öğrencilerimiz tarafından canlandırıldığı anma töreninde Çanakkale Zaferi kısa filmi ve okul korosunun seslendirdiği Çanakkale türküsü izleyicilere Çanakkale mücadelesinin derin duygularını hissettirdi.