“ZORBALIĞA MARUZ KALMA!”

GKV Özel Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için GKV Özel Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından “Akran Zorbalığına” dikkat çekmek amacıyla seminer düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Nurten Tosun, Suzan Bağcı ve Aslı Sertkaya tarafından verilen seminerde akran zorbalığı, akran zorbalığının nedenleri, akran zorbalığında karşılaşılan davranışlar ve roller üzerinde duruldu. Aynı zamanda akran zorbalığıyla karşılaşıldığı takdirde nasıl baş edilmesi ve neler yapılması gerektiği hakkında da rehber öğretmenlerimiz tarafından ayrıntılı bilgi verildi.

GKV Özel Ortaokul Rehber Öğretmenlerinin sunumuyla zenginleşen seminer soru-cevap bölümü ile son buldu.