HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL İLKOKULU 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ SINIF TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlkokulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. Sınıf Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

GKV Özel Anaokulunda okulöncesi dönemlerini tamamlayarak ilkokula doğru adım atacak olan öğrenci velilerimizin katılımları ile noter huzurunda, kayıt süreci ve birinci sınıf öğretmen tanıtımlarına yönelik düzenlenen toplantı büyük bir ilgi ile karşılandı.

Tanıtım toplantısına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut ve GKV Özel Anaokulunun değerli velileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını yapan GKV Özel İlkokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı ve GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut uyguladıkları eğitim-öğretim programlarından bahsederek kayıt süreci ile ilgili de velileri bilgilendirdi. Sayın Dağlı ve Bulut 2019-2020 eğitim- öğretim yılının tüm öğrencilere başarı ve mutluluk getirmesini diledi.

Noter huzurunda düzenlenen toplantıda 2019-2020 eğitim-öğretim yılında birinci sınıf öğrencilerini okutacak olan GKV Özel İlkokulu Sınıf Öğretmenleri; Fidan Yanık, Gülnur Şimşek, Hilal Yıldız, Serpil Katı, Sevdal Dağlı ve Suzan Özaslan’a özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi. Ardından GKV Özel İlkokulu Kayıt Komisyon Üyeleri’nin yerlerini alması ile birlikte Gaziantep 3. Noteri Sayın Ali Polat huzurunda kayıt süreci başladı.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.