LGS’YE UYUM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu tarafından LGS’ye (Liseye Geçiş Sistemi) uyum programı kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yönelik okulumuzda hayata geçirilen çalışmalar verimli bir programla devam etmektedir.

Program kapsamında Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile yaptığımız işbirliği sonucu Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Bozkurt ve Matematikçi Akif Ayhan’ın konuşmacı olarak katıldığı LGS'ye Uyum Süreci konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu Matematik Zümresi’ne yönelik düzenlenen toplantıda Sayın Bozkurt ve Sayın Ayhan LGS’de (Liseye Geçiş Sistemi) yer alan yeni tip Matematik sorularının hazırlanış teknikleri, soruların analizi, öğrencilere verilebilecek beceriler ve kazanımlar hakkındaki bilgileri öğretmenlerimizle paylaştı.

Üniversite ile yaptığımız işbirliği kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantıları farklı branşlar için de önümüzdeki günlerde devam edecek.

Katılımlarından dolayı Prof. Dr. Ali Bozkurt ve Akif Ayhan’a kurumumuz adına teşekkür ederiz.