GKV ÖZEL LİSELERİNDEN ÜNİVERSİTE SİMÜLASYON SINAVI

GKV Özel Liseleri tarafından 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için gerçeğini aratmayan simülasyon sınavı bugün gerçekleşti.

Toplam 162 öğrencinin katılımıyla Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi amfisinde gerçekleşen sınav ile YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) öncesinde öğrencilerimiz gerçek bir sınav deneyimi yaşama fırsatı elde etti.

Öğrencilerimizin stres, kaygı ve heyecanlarını dengelemeyi amaçlayan, salon yerleşimi ve kitapçık türleri gibi en ince detayların bile düşünüldüğü etkinlik GKV Özel Liseleri 12. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Engin Biba liderliğinde düzenlendi.

ÖSYM'nin tüm kurallarının eksiksiz uygulandığı sınava, öğrenciler kendi imkanları geldi. Gerçek sınavdaki gibi kimliksiz ve sınav başlama saatinden sonra gelen öğrenciler binaya alınmadı.

Zamanlama sınırlamasının olduğu, sınav kitapçıklarının poşet içerisinde teslim edildiği sınavda öğrencilere uyulması gereken kurallar da hatırlatıldı. Sınavda ayrıca 7 öğretmen de gönüllü olarak görev aldı.