GKV’Lİ ALTIN KULAÇLAR “OKULLAR ARASI LİSE GENÇLER YÜZME YARIŞMALARI”NDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Lise Gençler Yüzme Yarışmaları”nda büyük başarı elde ettik.Kâmil Ocak Kapalı Yüzme Havuzu’nda 2 gün süren müsabakalarda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri etkili performanslar göstererek her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli dereceler alarak okulumuzu en iyi şekilde temsil etti.

Öğrencilerimizin dereceleri;

50 m kurbağa: 1.’lik (altın madalya )

100 m kurbağa: 1.’lik (altın madalya )

50 m serbest: 2.’lik (gümüş madalya )

100 m serbest: 3.’lük (bronz madalya )

50 m sırt üstü: 3.’lük (bronz madalya )

Yarışmalar sonucunda üstün performans sergileyen takımımız bireysel ve takım olarak toplamda 14 madalya elde etti. GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Tarhan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.