HABER ARŞİVİMİZ

VOLEYBOLUN PARLAYAN YILDIZI GKV

Gaziantep Gençlik Spor ve Okul Sporları tarafından düzenlenen ve Kâmil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen okullar arası genç kızlar voleybol müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri tüm maçlarda üstün bir performans göstererek taraflı tarafsız herkesin gönlünü fethetti.

Turnuva boyunca sergilediği güzel oyun ve centilmen davranışları ile alkış toplayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri şampiyonluk hedeflediği turnuvada mutlu sona ulaştı.

Grup maçlarında Şehit Ömer Harun Demir Kız Anadolu İHL ve Ada Kolejini 2-0 ile geçen takımımız bir sonraki rakibi Arif Nihat Asya Anadolu Lisesini de 2-0 ile geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek finalde aynı skorla Şehitkâmil Belediyesi Anadolu Lisesinin eleyen GVK’nin sultanları, yarı finale çıktı. Yarı finalde Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesini güzel oyun ve 2-0 geçen takımımız final maçında da son iki yılın şampiyonu olan Cumhuriyet Lisesini 3-0 gibi net bir skorla geçerek turnuvayı yenilgisiz ve set vermeden tamamlayarak şampiyon oldu.

Akademik başarının yanı sıra sosyal ve sportif becerileri olan öğrenciler yetiştirmeyi ilke edinen Gaziantep Kolej Vakfı bu ilke doğrultusunda şehrimize ve ülkemize değer katan bireyler yetiştirmeye devam edecektir. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Murat TARHAN, Voleybol Antrenörümüz Ali BAĞCI’ya teşekkür eder ve öğrencilerimizi canıgönülden kutlarız. Bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek takımımıza başarılar dileriz.

SPORCULAR:

HATİCE MİSLİNA BOZKURT

BELKIZ EDA ŞANLI

ÖZGE ÖZCAN

ZERYA SATICI

BÜŞRA ARSLAN

AYŞE KARAKUŞOĞLU

SEZİN YAŞAR

GÜLCE SU YOLDAŞ

İREM ÖZÇENGEL

CEREN SIĞINDI

SUDE ERDOĞAN


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.