HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL LİSELERİ “GKV-INTERACT KULÜBÜ” İLE SOSYAL FARKINDALIĞA YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK

GKV Özel Liselerinde GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) öncülüğünde “GKV-Interact Kulübü” kurulması yönünde çalışmalar başladı.

Rotary’ye bağlı 14-18 yaş grupları arasındaki gençlerin oluşturduğu bir sosyal hizmet kulübü olan Interact Kulübü’nün tanıtımını yapmak amacıyla 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Rotary 2.433. Bölge Geçmiş Dönem Guvernörü Murat Öz, Kavaklık Rotary Kulübü Başkanı Melek Acır, Zeugma Rotary Kulübü Başkanı Yasemin Tan, GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) Koordinatörü Özlem Kara, velilerimiz, 9. ve 10. sınıf branş öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Rotary 2.433. Bölge Geçmiş Dönem Guvernörü Murat Öz Interact Kulübü’nün amaçlarından bahsettiği konuşmasında “Gençleri kişisel ve sosyal anlamda geliştirmek, insan hakları için farkındalık sağlamak, dünya insanı olmak, sorumluluğu ve grup çalışmasını öğrenmek, uluslararası bir vizyon ve bakış açısı kazanmak ve en önemlisi de bizden daha kötü koşullara sahip insanlara yararlı olmak” olarak ifade etti.

Tanıtım toplantısında aynı zamanda GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) öğrencilerimiz hayata geçirdikleri ve Interact ile örtüşen CAS Projeleri (C-Creativity (Yaratıcılık), A-Action (Hareket) ve S-Service (Toplum Hizmeti) kapsamında yaptıkları çalışmaları Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’nden arkadaşlarıyla paylaştılar.

GKV-Interact Kulübü yakın zamanda GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Cemil Alevli Koleji ve GKV Özel Anadolu Lisesi öğrencilerimizin katılımıyla kurulacak ve topluma hizmet çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.