GKV ÖZEL LİSELERİ TOPLUM HİZMETLERİ KULÜBÜ'NDEN ANLAMLI DESTEK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrenci kulüpleri, öğrencilerimizi farkındalıkları yüksek, çevresine duyarlı, bulunduğu toplumun ihtiyaçlarına seslenebilen bir anlayışla yetiştirme hedefindedir.

Öğrencilerimiz lider öğretmenleri ile işbirliği halinde kulüpler çalışmalarında gönüllü olarak yer alır.

Geçtiğimiz günlerde bu örnek çalışmalardan bir tanesini Toplum Hizmetleri Kulübü gerçekleştirdi. Kulüp üyesi öğrencilerimiz, GKV Özel Liseleri Müdür Yardımcısı Nöfer Çiftçioğlu, kulüp lider öğretmenleri GKV Özel Liseleri Matematik Öğretmeni Atıf Kılınç ve Felsefe Öğretmeni Dilber Göktekin ile birlikte Gaziantep Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret ederek toplam 55 çocuğa aldıkları hediyeleri takdim ettiler.