“KESİ-YORUM” ADLI SERGİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin portre ve gözlük tasarımlarının yer aldığı “Kesi-yorum” adlı sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümresi Başkanı Hayal Bazoğlu liderliğinde toplam 275 eserin yer aldığı sergi açılışına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sayın Yeliz Bircan, Görsel Sanatlar Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Arzu edenler sergiyi GKV Özel Ortaokulunda oluşturulan “Sanat Sokağı”nda 15 Aralık tarihine kadar ziyaret edebilirler.