GKV ÖZEL OKULLARI GELENEKSEL 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BALOSU DÜZENLENDİ

GKV Özel Okulları Geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü Balosu tüm değerli GKV Özel Okulları öğretmenlerinin katılımları ile düzenlendi.

Düzenlenen baloya Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, müdür yardımları ve tüm öğretmenlerimiz katıldı.

GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un tüm öğretmenlerimize yönelik 24 Kasım Öğretmenler Günü konuşması ile açılışı yapılan balo Sayın Ersoy’un Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları ve okul müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı çiçek takdimleri ile devam etti.

Düzenlenen gecede GKV Özel Liseleri Tarih Öğretmeni Emel Taşar’ın 20., GKV Özel Liseleri İngilizce Öğretmeni Bilge Didem Korkmaz ve GKV Özel Anaokulu Öğretmeni Sibel Sarıbaş’ın okullarımızdaki 15. hizmet yılı anısına kıdem plaketleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar tarafından takdim edildi. Öğretmenlerimizin canlı sahne performanslarının renk kattığı gece 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına pasta kesim töreni ile son buldu.