HABER ARŞİVİMİZ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİNDE “BEN ÖĞRETMEN OLMALIYIM” ORATORYOSU SAHNELENDİ

GKV Özel İlkokulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına tören düzenlendi. Törene GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajının okunması ile devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından BAŞÖĞRETMEN ünvanının verilmesi vesilesi ile 1981 yılında meclis tarafından alınan bir kararla 24 Kasım tarihinin Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandığını belirtti. Atatürk’ün eğitim alanında yaptığı çalışmalara da değinen Şenel öğretmenlik mesleğini icra ederek kutsal bir görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde 3B sınıfı öğretmenimiz Fatma Besnili günün anlam ve önemine dair duygu ve düşüncelerini dile getirirken 3A sınıfı öğretmenimiz Seray Boyno “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı şiiri okudu. Törende ayrıca okullarımızda 20. hizmet yılını tamamlayan Hasan Bayoğlu ve Mustafa Taşçılar’a Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan ve Sayın İsmet Tiryaki tarafından kıdem plaketleri takdim edildi.

“Ben Öğretmen Olmalıyım” oratoryosunun GKV Özel İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerimiz tarafından sahnelendiği tören “Atatürk’ü Duymak” şiiri, bayrak geçişi, Öğretmen Marşı ve 10. Yıl Marşı’nın okunması ile son buldu.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.