BİRİNCİ SINIFLAR İÇİN ‘OKULA MERHABA-SONBAHAR PARTİSİ’

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu birinci sınıf öğrencilerimizin okulumuza adaptasyonunu kolaylaştırmak ve bir arada eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla Sonbahar temalı “Okula Merhaba Partisi” düzenlendi.

Öğretmenlerimizin de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlı olduğu etkinlikte GKV Özel İlkokulu Sanat Zümresi desteğiyle öğrencilerimiz resim, müzik, dans ve tiyatronun bütünleştiği sanat ve eğlence dolu bir gece geçirdiler. Görsel sanatlar standında el baskısı, pastel resim atölyelerine katılan öğrencilerimiz dans öğretmenleri eşliğinde doğada dans etmenin mutluluğunu yaşadı.

Programın son bölümünde GKV Özel Okulları Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Kılıç’ın yazıp yönettiği “Kıskanç Prenses” adlı tiyatro gösterisi Ayşe Sevil Kılıç ve tiyatro ekibi tarafından öğrencilerimiz için sahnelendi.