7. SINIFLAR VELİ&ÖĞRETMEN BULUŞMASI

GKV Özel Ortaokulu 7. sınıf velileri, idareci ve eğitim kadrosuyla geçtiğimiz hafta düzenlenen toplantı ile bir araya geldi. GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI velilere hitaben yaptığı konuşmada 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul akademik takvimi, izlenecek akademik süreç, yaz süresince yapılan hazırlıklar ve etkinlik planlamaları hakkında bilgi verirken ortaokulda hayata geçirilecek yeniliklerden de bahsetti. 7. – 8. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Korkut Özkeleş’in okul kuralları ile ilgili bilgi verdiği toplantıda sorumlu Rehber Öğretmen Nurten Tosun 1 yıl boyunca uygulanacak rehberlik uygulamaları, 7. sınıf branş öğretmenleri ders işleyiş süreçleri hakkında velileri aydınlattı.