GKV ÖZEL İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ & ÖĞRETMEN BULUŞMALARI BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Veli & Öğretmen Buluşmaları başladı.

Buluşmalar, idareciler ve tüm ilkokul eğitim kadrosu tarafından düzenlenen toplantılarda yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan tüm hazırlıklar ve planlamalar hakkında 1.2.3.4. sınıf velilerinin bilgilendirilmesini amaçlıyor.

İlk etapta 1. sınıf velilerimiz düzenlenen bilgilendirme toplantısında GKV Özel İlkokulu idareci ve 1. sınıf eğitim kadrosuyla bir araya geldi. Toplantı kapsamında 1. sınıf velilerimiz hem sınıf öğretmenleri ile birebir görüşme fırsatı yakaladı hem de 1. sınıf süresince derslerin işleyiş süreçleri hakkında bilgi edindi. Toplantılarda ayrıca İlkokul Rehberlik Servisi, Yabancı Diller Zümresi, Sanat Zümresi, Spor Zümresi dahil tüm branş öğretmenlerimiz akademik çalışmaları konusunda velilerimizi aydınlattı.