HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL LİSELERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi, Cemil Alevli Koleji (IB) ve Anadolu Lisesi yönetici ve eğitim kadrosu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ile ilgili tüm akademik hazırlıklarını Veli & Öğretmen Buluşmaları kapsamında düzenlenen toplantılarda tüm lise velilerimizle paylaşıyor.

Buluşmalar, yöneticiler ve tüm lise eğitim kadrosu tarafından düzenlenen toplantılarda yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan tüm hazırlıklar veplanlamalar hakkında 9.10.11. ve 12. sınıf velilerinin bilgilendirilmesini amaçlıyor.

İlk etapta 9. sınıf velilerimiz, düzenlenen toplantıda GKV Özel Liseleri yönetici ve eğitim kadrosu ile bir araya geldi. GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir tüm velilere hitaben yaptığı konuşmasında 2018-2019 eğitim-öğretim yılı GKV Özel Fen Lisesi, Cemil Alevli Koleji (IB) ve Anadolu Lisesi akademik takvimi, izlenecek akademik süreç, yaz süresince yapılan hazırlıklar, uygulamalar ve etkinlik planlamaları hakkında bilgi verirken Lise Müdür Baş Yardımcısı Mevlüt Duman ve 9. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Nöfer Çiftçioğlu okul kuralları ile ilgili bilgileri velilerimizle paylaştı.

GKV Özel Liselerinde uygulanan yabancı dil eğitim modelinin GKV Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin tarafından anlatıldığı veli buluşmalarında 9. sınıflardan sorumlu branş öğretmenlerimiz ders içerikleri ve 9. sınıf boyunca izleyecekleri yol haritasını tüm velilerimize yaptıkları sunumlarla paylaştı.

Düzenlenen toplantılarda lisede görevli eğitim kadrosuyla tanışma ve birebir görüşme fırsatı yakalayan velilerimiz önümüzdeki süreçte de çeşitli organizasyonlarda yönetici ve öğretmenlerimizle bir araya gelecek. Veli&Öğretmen Buluşmaları 10.11.ve 12.sınıf velilerimiz için de devam edecek.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.