YABANCI DİL ÖĞRETMENLERİMİZ “THE ART OF WRITING” SEMİNERİNE KATILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2018-2019 eğitim - öğretim dönemi Eylül ayı Mesleki Çalışma Programı devam ediyor.

GKV Özel Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde eğitim veren tüm yabancı dil öğretmenleri Unlimited Educational Services (UES) Eğitim Danışmanı Sam Whittam tarafından verilen “The Art of Writing” (yazma sanatı) konulu eğitim seminerine katıldı.

GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörlüğü organizasyonunda düzenlenen seminere ayrıca GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Cristina Gültekin de katıldı. Unlimited Educational Services (UES) Eğitim Danışmanı Sam Whittam yaptığı sunumda , öğrencilerin yaratıcı yazma becerilerinin gelişimini sağlayacak çeşitli yöntem ve teknikleri öğretmenlerimizle paylaştı.