HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ & ÖĞRETMEN BULUŞMALARI BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Veli & Öğretmen Buluşmaları başladı.

Buluşmalar, idareciler ve tüm ortaokul eğitim kadrosu tarafından düzenlenen toplantılarda yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan tüm hazırlıklar ve planlamalar hakkında 5.6.7.8. sınıf velilerinin bilgilendirilmesini amaçlıyor.

İlk etapta 5. sınıf velilerimiz için düzenlenen toplantının ardından 6. sınıf velileri de GKV Özel Ortaokulu idareci ve tüm eğitim kadrosuyla bir araya geldi. GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI velilere hitaben yaptığı konuşmada 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul akademik takvimi, izlenecek akademik süreç, yaz süresince yapılan hazırlıklar, uygulamalar ve etkinlik planlamaları hakkında bilgi verirken hayata geçirilecek yeniliklerden de bahsetti.

Ortaokulda görevli eğitim kadrosu da 6. sınıf ders içerikleri ve 6. sınıf boyunca izleyecekleri yol haritasını tüm velilerimize yaptıkları sunumlarla paylaştı.

Düzenlenen toplantılarda ortaokulda görevli eğitim kadrosuyla tanışma ve birebir görüşme fırsatı yakalayan velilerimiz önümüzdeki süreçte de çeşitli organizasyonlarda idareci ve öğretmenlerimizle bir araya gelecek. Ortaokul Veli & Öğretmen Buluşmaları 7. ve 8. sınıf velilerimiz için de devam edecek.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.