HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIF TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GKV Özel Ortaokulu tarafından 5. sınıf velilerinin katılımları ile tanıtım toplantısı düzenlendi. GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, Müdür Yardımcıları Sayın Yeliz Bircan ve Korkut Özkeleş’in katılımları ile gerçekleşen toplantıda velilerimiz 5. sınıf öğretmenleri ve idarecilerle tanışma şansını yakaladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu olarak 5. sınıf velileri ile bir araya gelmenin verdiği mutluluğu dile getirerek konuşmasına başladı. Dağlı; ”GKV’li olmaktan gurur duyan, akademik yönden başarılı, çevresine duyarlı, sanata ve spora ilgi duyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, evrensel değerlere saygılı bireyler yetiştirmek en önemli hedefimiz olacaktır. Unutmayalım ki eğitimde feda edilebilecek tek bir fert dahi yoktur. Bu sözlerden hareketle okulumuza yakışır yıllar geçirmek gayesindeyiz.

Biz öğretmenlere ve siz velilere düşen görev; öğrencilerimizin daha iyi eğitim almasını sağlamak ve evrensel değerlere ulaşmaları için gerekli koşulları oluşturmaktır. Hedefimiz, ülkemizi büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği gibi uygar medeniyetlerin seviyesine çıkarmaktır. Unutmayalım ki, “İnsan olma, ulus olma davasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılımızın hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diler saygılar sunarım.”dedi.

EĞLENCELİ BİLİM ve MATEMATİK DERSLERİ ARTIK İNGİLİZCE OLARAK DA İŞLENECEK

Sayın Dağlı ayrıca konuşmasında geçen yıldan farklı olarak GKV Özel Ortaokulunda haftada bir saat İngilizce Eğlenceli Bilim ve İngilizce Matematik dersi uygulanacağının, haftada 1 saat yaratıcı drama dersinin artık ortaokulda da hayata geçeceğini ilk kez velilerle paylaştı. Müzik derslerinde de farklı uygulamalar getirildiğinin altını çizen Abdullah Dağlı öğrencilerin en az 1 alanda yetişmeleri yönünde çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Tanıtım toplantısı kapsamında GKV Özel Ortaokul Müdür Yardımcısı Yeliz Bircan 5. sınıf velilerine okula uyum konusunda çeşitli bilgiler vererek ortaokuldaki işleyiş, okul kuralları, uygulanan akademik çalışmalar, ders içerikleri, sınavlar, sosyal faaliyetler, kulüpler hakkında detaylı bilgileri paylaştı.

GKV Özel Ortaokulunda 5. sınıf derslerini verecek olan toplam 15 öğretmenle tek tek tanışma fırsatı yakalayan velilerimiz uygulanacak yabancı dil eğitimi hakkında da detaylı bilgi sahibi oldu. GKV Yabancı Diller Direktörü Cristina Gültekin ortaokulda 5.sınıftan itibaren uygulanacak yabancı dil eğitim programları hakkında velileri aydınlatırken öğrencilerimizin yabancı dil eğitimini destekleyecek yeni dijital uygulamaların ortaokulda hayata geçeceğini vurguladı. Gültekin ayrıca İngilizce’nin dışında Fransızca, Almanca ve Rusça kulüpleri hakkında velileri aydınlattı.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.