HABER ARŞİVİMİZ

UES ve OXFORD BIG READ YARIŞMALARINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Yabancı dilde eğitim, yarım asrı aşkın süredir uzman yönetici ve kadrosuyla öğrencilerini uluslararası standartlarda yetiştirmeyi amaç edinmiş GKV Özel Okullarının en önemli kuruluş amaçlarından bir tanesidir.

Dolayısıyla okullarımızın her yıl katıldığı uluslararası yarışmalar da öğrencilerimizin yabancı dilde gelişimlerini desteklemekte ve kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamaktadır.

GKV Yabancı Diller Direktörlüğü organizasyonunda geçtiğimiz dönemde GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı “UES ve Oxford Big Read” yarışmalarında birinci olan ve başarı elde eden öğrencilerimize sertifikaları takdim edildi.

Her yaştan öğrencinin İngilizce okuma yeteneklerinin gelişimine katkı sunan yarışmalar için takdim töreni GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokulu Müdürü Sayın Can Hoşcan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Mirela Gültekin, idareciler, GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu İngilizce Öğretmenleri ve velilerin katılımları ile gerçekleşti. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.