GKV ÖZEL ORTAOKULU “BELIEVERS” I SAHNELEDİ

GKV Özel Ortaokulu İngilizce Drama Kulübü tarafından İngilizce olarak sahnelenen “Believers” büyük beğeni topladı.

Açılış konuşmasını GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokul Müdürü Sayın Can Hoşcan’ın yaptığı oyunda ayrıca Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Mirela Gültekin, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda veli izleyiciler arasındaydı.

Kadrosunda 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin yer aldığı oyunun hazırlıkları yaklaşık 8 ay sürdü. Toplam 30 öğrenci görev aldı.

Yönetmenliğini GKV Özel Ortaokulu İngilizce öğretmenleri Zeliha Kurt ve yardımcı yönetmenliğini Eda Tekin’in yaptığı “Believers” adlı oyunda dünyaca ünlü 2 edebiyat klasiği İngilizce olarak sahnelendi.

William Shakespeare’in edebiyat klasiklerinden Romeo ve Juliet ile 19. yüzyıldan bugüne masallarıyla çocukları derinden etkileyen Grimm Kardeşler tarafından yazılmış bir klasik olan “Cinderella” oyunlarının sahnelendiği “Believers’da aynı zamanda 3 farklı koreografi ile modern dans gösterisi ve 3 canlı müzik dinletisi izleyicilerle buluştu.