ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ 10.SINIFLAR

GKV Özel Liseleri Rehberlik Servisi tarafından 10. sınıf öğrencilerimize yönelik değişiklik gösteren sınav sistemi hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.
GKV Özel Liseleri Rehber Öğretmeni Tuğçe Çayırgan tarafından verilen seminerde soru sayıları, sınav içeriği, sınav süresi, oturumlar ve tarihler ile ilgili detaylı bilgiler öğrencilerimizle paylaşıldı.

Konuşmasında gelecek yıl öğrencilerimizi bekleyen müfredat değişikliğinin altını çizen Çayırgan, sistemli ve düzenli çalışma ile ancak başarının sağlanabileceğine dikkat çekti.

Konferans sonunda GKV Özel Liseler Müdürü Hakan Anlıaçık öğrencilerimiz için bu yıl planlanan yaz kursunun içeriğinden ve öneminden bahsetti. Anlıaçık özellikle 9.,10. sınıf konularının tekrarının ve pekiştirilmesinin iyi yapılmasının gerekliliğini aksi takdirde 12. sınıfta öğrencilerin zorlanabileceğine vurgu yaptı. Konferans soru cevap bölümü ile son buldu.