MentalUP TÜRKİYE OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

TÜBİTAK destekli Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından geliştirilmiş eğlenceli beyin egzersizleri sayesinde çocukların zihinsel becerilerinin gelişmesine ve potansiyelini keşfetmesine yardımcı olan MentalUP, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul ve İlkokul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri ile bir araya geldi.

GKV Özel Okulları Mesleki Gelişim Etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminer MentalUP’ın Kurucu ortaklarından Reşit Doğan’ın anlatımlarıyla renklendi. Eğitim seminerine GKV Yabancı Diller Direktörü Christina Gültekin de katılım sağlayarak MentalUP’ın çocukların yabancı dil gelişimleri üzerine etkisi hakkında bilgi aldı.

GKV Özel Ortaokul ve Lise Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri, MentalUP programına daha vakıf olabilmeleri için aplikasyondan egzersizler uygulayarak çocukların hafıza, görsel, mantık, dikkat ve sözel alanlarının gelişimlerine yönelik fikir edindi.