HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL LİSELERİNDEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 99. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

GKV Özel Liseleri tarafından hazırlanan resmi tören programı GKV Özel Okulları tören alanında gerçekleşti.

Törene, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. GKV Özel Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Özharat ve Mustafa Filik’in sunuculuğunu yaptığı program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseler Müdürü Hakan Anlıaçık, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından tören;
Seher Çalık (GKV Özel Anadolu Lisesi 9A) “Bandırma Vapuru” şiir,
Beşir Efe Saraçoğlu (GKV Özel Fen Lisesi 9A) Atatürk’ün Samsun’a çıkışı hakkında bilgi,
Cansu Erpolat (GKV Özel Anadolu Lisesi 10A) “ Bir Gemi Yanaştı Samsun’a” adlı şiir,

Beşir Efe Saraçoğlu (GKV Özel Fen Lisesi 9A) “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Anadolu 9A ve 9B sınıfı öğrencileri, A9B sınıfı öğrencisi Hüseyin Utku Çapan’ın liderliğinde “Gençliğin Ata’ya Cevabı”

GKV Özel Liseleri öğrencilerimizi Ali Tuna Küçükparmak, Deniz İrem Gündoğdu, Ömer Faruk Gülşen, Deniz Özaslan ve Özgür İkida'nın mini konseri ile devam etti.

Şehitkâmil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin muhteşem gösterisiyle son bulan resmî törenin ardından öğrenciler okul bahçesinde gün boyu devam eden ve eğlenceli birçok etkinliğin gerçekleştirildiği gençlik şölenine katıldılar.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.