GKV ÖZEL ANAOKULU 5 YAŞ PERFORMANS GÜNÜ ŞENLİĞİ

GKV Özel Anaokulu 5 yaş grubunda yer alan toplam 70 öğrenci dönem boyunca yabancı dil, spor, sanat alanındaki uygulamalarını ailelerine sundu.

5 Yaş Performans Günü Şenlikleri adı altında düzenlenen etkinlikte GKV'li minikler İngilizce performans, dans gösterisi, Çocuk Yogası ve satranç alanındaki yeteneklerini aileleriyle paylaştılar.

ÇOCUKLARLA AYNI ANDA AİLELER DE YOGA'DA

Etkinlikte ayrıca 5 yaş grubundaki öğrencilerimiz Çocuk Yogasını okul bahçesinde doğayla iç içe anne ve babalarıyla birlikte yapma fırsatı buldu.

Doğa, insan ve hayvan figürleri taklit edilerek uygulanan Çocuk Yogası'nda anlatılan hikayeler eşliğinde öğrencilerimizin bedenlerinin sağlıklı gelişimine bu sayede katkı sağlanmış oldu.

Çocukların eğlenmelerini sağlayan Çocuk Yogası doğru nefes çalışmalarıyla hem onların rahatlayıp sakinleşmelerine yardımcı oluyor hem de yaptıkları duruşlarla bedenlerinin sağlıklı gelişimini sağlıyor.