KÜLTÜREL ÇEŞİTLİLİK ve ULUSLARARASI ANLAYIŞ SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) Merhum Cemil ALEVLİ'nin vefatının 46. yılı anısına, sanata verdiği öneme dikkat çekmek amacıyla "Kültürel Çeşitlilik ve Uluslararası Anlayış" adlı sergi düzenledi.

GKV Özel Liseleri Resim Öğretmeni Melek Kaman danışmanlığında hazırlanan sergi kapsamında GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9. sınıf öğrencileri kara kalem ve keçeli kalem kullanarak, çizgi ve nokta çalışmalarıyla puzzle ve portre eserleri ortaya koydu. Aynı zamanda IB 10. sınıf öğrencileri, GKV Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri ile birlikte CAS Projeleri kapsamında (Creativity\Yaratıcılık, Action\Etkinlik ve Service\Toplum Hizmeti) geri dönüşüm malzemeleri kullanarak yaptıkları ve ulusların kültürel farklılıklarını geçmişten günümüze yansıtan çalışmaları sergileme fırsatı buldu.