12. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDUK

TÜBİTAK’TAN YENİ DERECE

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca düzenlenen 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda GKV Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Mehmet Aras DİLSİZ Kimya dalında Bölge Birincisi oldu.

Danışmanlığını GKV Özel Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Nilüfer ŞİMŞEK’in yaptığı projede öğrencimiz Mehmet Aras DİLSİZ “Üleksik Katkılı Betonda Isı İzolasyonunun Laboratuvar Ortamında Araştırılması” konusu üzerinde çalıştı.

Bu yıl 11 bin 352 proje başvurusunun yapıldığı yarışma Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Değerler Eğitimi, Kodlama, Tarih ve Türkçe olmak üzere toplam sekiz kategoride düzenlendi.

Öğrencimize bölge birinciliği ödülü Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Cengiz METE tarafından takdim edildi. Öğrencimizi kutlarız.