2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK HAFTASINI DÜZENLENEN ‘ANAOKULUNA HOŞ GELDİN’ PARTİSİ İLE SONLANDIRDIK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Okula Hoş Geldin’ partisi bu yıl da anaokulu öğrencilerinin okula uyum sürecini keyifli bir hale getirdi.

Eğitim hayatlarına Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulunda ‘merhaba’ diyen anaokulu öğrencileri düzenlenen ‘Okula Hoş Geldin’ partisinde yeni öğretmenleri ve arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı buldu. Minik GKV’lilerin okula alışma dönemlerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Anaokulu oyun alanında düzenlenen partide öğrenciler, okulun ilk haftası öğrendikleri okul şarkılarını Müzik öğretmenleri eşliğinde coşku içinde seslendirdi.