GKV’NİN MİNİK RESSAMLARINDAN KARMA RESİM SERGİSİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri dönem sonu karma resim sergisi açılışı yapıldı. Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Korkmaz rehberliğinde hazırlanan sergide 157 anaokulu öğrencimize ait resim yer aldı. 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte öğrenciler dönem boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan sergiler açmaya başladı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri de dönem içerisinde yaptıkları en güzel resimlerden oluşan karma sergilerini açarak sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi açılışına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, GKV Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, GKV Özel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Sayın Hayal Bazoğlu ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.Sergi açılışının ardından sergide yer alan resimleri inceleyen okul idarecileri ve öğretmenler minik ressamları kutladı.