“Masalını Unutan Çocuk” sahnelendi

Gizem Taştan ve Mert Paşaoğlu’nun yazıp yönettiği çocuk oyunu “Masalını Unutan Çocuk” okulumuzda anaokulu öğrencilerimiz için sahnelendi.

Oyun, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren, kitap okumaya pek de meraklı olmayan kahramanımız Ali’nin, bir gece annesinden gizli bilgisayar oyunu oynarken uyuya kalması ve kendini masallar dünyasında bulmasıyla başlar. Ali, ansızın içine düştüğü bu farklı evrende, ilk olarak Çizmeli Kedi ile karşılaşır. Masallar dünyasına nasıl geldiğini anlamaya çalışan Ali, evine dönmenin yollarını aramaya başlar. Bu yolculukta daha sonra Nasreddin Hoca, Bremen Mızıkacıları, Kurbağa Prens, Küçük Karabalık ve Şirinler ile tanışan Ali acaba evine dönmenin yolunu bulabilecek midir?