GKV ANAOKULU'NDA ANNE OLMAK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Anaokulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Ayşe Duygu Kılıç tarafından Anaokulu velilerimize bilinçli anne etkinliği düzenlendi. Annelerimiz, günlük yaşantının koşturmacası içinde unuttukları annelik duygusunu geçmişe yolculuk yaparak duygusal paylaşımlarla tekrar farkındalık kazandılar. Doğum anından başlayarak anneliğin annelerden öğrenildiği ve çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğiyle ilgili anne tutumlarından bahsedildi. Ayrıca annelerin zorlandığı birçok alanda fayda sağlayıcı pratik bilgiler verildi. Duygusal anların sıkça yaşandığı etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Çocuk kişilik gelişiminde anne ve babanın önemini bilen GKV Anaokulu bu tür aile ilişkileri çalışmalarına sıkça yer vermeye devam edecektir.